Instal·lacions

El box és casa teva, i nosaltres som la teva segona família. Dins d’aquestes quatre parets t’ajudarem a posar-te en forma. Entrenarem, patirem i riurem junts. Aquí aconseguiràs el teu repte: estar més sa, ser feliç i viure millor.

Les nostres instal·lacions amb un total de 1.000m² estan totalment preparats per a que puguis entrenar al màxim sense patir per l’espai. La zona interior consta de 500m², equipada amb 2 grans racks (un de 25m, i un altre de 8m), kettlebells, manuelles, barres i discs, barres de dominades dobles, senzilles, rack mòbil d’halterofília,  pilotes medicinals, slam balls, anelles, caixes, trineus, cordes per al trineu,  barres paral·leles, barres “farmer”, GHD, jou (yugo), cinturons de lastre, bancs de press, “sandbags”, cordes per a saltar, gomes d’estiraments, matalassos de gimnàstica, rems, skiergs, assault bikes, bike ergs, i material de mobility.

Zona interior superior 100m² per a realitzar classes de mobilitat, hipopresius…  També hi ha una zona superior de relax – pícnic. I finalment un despatx per a les visites del nutricionista.

La zona exterior de 400m² consta d’un rack amb barres de dominades de 5m, terra tècnic d’entrenament i una part de gespa artificial tot cobert per un gran tendal desplegable. També tenim una zona chill-out amb bancs per a relaxar-se.

Zona chillout

Zona Outdoor

Zona Principal

Més instal.lacions