Serveis

Aquí tenim els serveis que oferim a Crossfit Igualada:

El curs “On Ramp” és el que realitzarem quan no hem realitzat Crossfit, i necessitem aprendre els fonaments per a realitzar la majoria de moviments, degut a que bastants són complexos. Els cursos On Ramp, es realitzen en un grup molt més reduït que les classes normals, t’explicarem com treballem, i com entenem el Crossfit, així ens podrem conèixer, i començarem el camí cap a la consolidació dels teus propis objectius. I sobretot ensenyar-vos una bona tècnica, la qual ens ajudarà alhora de tenir una bona postura i no tinguem perill de fer-nos mal, així podrem centrar-nos personalment en les males postures de cadascú, i les podrem corregir.

És l’entrenament que majoritàriament realitzem. Aquest és sempre variat, intens, el qual ens ajudarà a assolir els objectius que busquem: la millora de totes les capacitats físiques (força, resistència muscular, resistència cardiovascular i respiratòria, flexibilitat, velocitat, potència…). Aquest tipus d’entrenament està fet per a tothom, ja que el pot realitzar tant un atleta professional com una persona que no hagi realitzat mai esport. Nosaltres l’adaptem a cadascú, de manera que dins d’una mateixa classe tots realitzarem el mateix entrenament però amb els pesos, repeticions, rangs de moviments, etc.,  adaptats a cada persona segons necessitat. Amb poc temps podràs veure una progressió, i una millora de salut i fitness tant dins com fora del box.

Són les hores en les quals no hi ha classe dirigida, i es realitza per lliure. Nosaltres tenim l’entrenament marcat igualment cada dia, te l’explicarem i t’ajudarem amb el que et faci falta, només ens has de preguntar. Aquestes hores també serveixen per a poder preguntar-nos dubtes sobre qualsevol exercici, t’assessorarem amb el que necessitis. També ens pots demanar que estiguem aquesta hora més per a tu i t’ensenyem a realitzar un moviment específic o varis, ja que necessitem practicar molt per a poder tenir una bona tècnica i no fer-nos mal.

Per a ser complets amb Crossfit necessitem tenir un “gran motor”. Si que es necessita tenir força però també és molt necessària l’adquisició de la resistència aeròbica i anaeròbica, així que en aquests tipus d’entrenament ens centrarem més en treballar aquesta resistència, i ho farem amb l’ajuda de les màquines com el rem, el skierg, o la bicicleta, o també amb la cursa. D’aquesta manera aconseguirem una millora en tots els aspectes, però centrant-nos més en aquesta resistència anteriorment descrita.

Els dissabtes també obrim el box, i també tenim l’entrenament del dia, però en aquest cas el realitzarem en equip, ja sigui en parelles o en equips de tres persones. Aquest també varia cada setmana, i d’aquesta manera podrem treballar amb altres persones conjuntament realitzant ja sigui treball els dos (o tres) alhora (sincronitzat), com realitzar un total de repeticions dividit entre els dos (o tres). Farem grups del mateix o semblant nivell, i així aconseguirem conèixer més gent i fer més comunitat!d’entrenament ens centrarem més en treballar aquesta resistència, i ho farem amb l’ajuda de les màquines com el rem, el skierg, o la bicicleta, o també amb la cursa. D’aquesta manera aconseguirem una millora en tots els aspectes, però centrant-nos més en aquesta resistència anteriorment descrita.

Són les classes per a poder estirar tot el cos i guanyar flexibilitat i mobilitat. En aquestes classes ens centrarem en estirar musculatura, articulació i lligaments, ja que al utilitzar-la i treballar-la tant, necessitem destensar-la per evitar lesions. També ens centrarem en treballs en parts com les espatlles, els malucs, els genolls, les parts que més probabilitats tenim de tenir lesions, parts del cos que necessitem cuidar molt amb el esport que realitzem.

Tenim un servei també de nutrició tant esportiva com saludable. El nostre nutricionista ve entre 1 i 2 dies cada setmana del mes. Aquest ens realitza una entrevista i valoració a la primera visita, igual que una estudi de la composició corporal seguint el mètode ISAK. Ens realitzarà un pla totalment adaptat a la nostre vida, les nostres necessitats, composició corporal, etc. per a que combinat amb els nostres entrenaments, puguem veure un canvi ràpid, alhora que aconseguim tenir una vida sana tant dins com fora del box. No tot és entrenar, els abdominals es fan a la cuina!

Apart del nostre nutricionista, també tenim plats precuinats, els quals ja estan adaptats a l’estil de dieta que seguim. Uns més enfocats cap a la banda de càrdio (amb un major nombre d’hidrats de carboni), uns altres mes enfocats a l’increment de força i massa muscular (amb més proteïna), i altres més enfocats a la pèrdua de pes (amb baixos hidrats de carboni i greixos). Tot i així hi ha l’opció d’enviar el pla nutricional, i aquests el segueixen amb les quantitats exactes que necessites, l’únic que s’ha de fer és realitzar la comanda i aquests ens l’envien directament a les nostres instal·lacions. Per a més informació contacta’ns mitjançant el botó d’acontinuació!