Què és Crossfit?

 

El CrossFit destaca principalment pels seus resultats visibles a curt termini però també per ser un entrenament súper motivador, d’aprenentatge i superació personal constant, intens, divertit i que enganxa molt! Et permet competir amb tu mateix i/o amb la resta de crossfitters que trobaràs al box.

Crossfit és: moviments funcionals (asseure’s, aixecar-se del terra…) constantment variats (gran ventall d’exercicis) executats a alta intensitat.

El CrossFit és un programa de força i preparació física general, variat i intens, on s’entrenen totes les qualitats físiques amb l’objectiu de millorar la salut de les persones, i la condició física en cadascuna de les seves branques.

“Les necessitats d’un atleta olímpic i les de qualsevol persona es diferencien en mesura, però no en tipus” – Greg Glassman (Fundador de Crossfit)

Aquest tipus d’entrenament ha estat dissenyat a partir de 3 principals disciplines esportives (halterofília, gimnàstica i cardio), en les quals es busca desenvolupar la força i el to muscular, alhora que la funcionalitat d’aquests músculs, per a realitzar aquests moviments en situacions que ens podem trobar a la vida real. Aquest esport, s’adapta a qualsevol persona sigui quina sigui la seva composició corporal, o tingui experiència en alguna de les 3 bases nombrades anteriorment.